Suarez:

Messijeva je čarolija uvijek tu, a Neymaru sam dao penal jer mu vjerujem

Suarez
24.04.2016.
u 09:49

Gerard Pique opet se svađa, zamjera da se manipulira njegovim igranjem rukom... kojeg nije bilo. A Enrique kaže: Onima koji se nadaju naslovu poručujem 'Nećemo kiksati!'

Gerard Pique nije dugo čekao da pokaže kako njegova navodna ruka nije bio jedanaesterac nego dobra procjena suca utakmice Barcelona - Gijon (6:0). Pa je na Twitteru objavio taj detalj, uz poruku:

"Sramota je kako se manipulira."

Luis Enrique kaže:

"U prvom nam je dijelu nedostajalo kreacije, nismo se dobro postavljali, nije bilo brzine i utakmica je išla u opasnom smjeru. No, u drugom smo postali brži, te smo došli do pobjede koja nam je jako podigla samopouzdanje, a Sportingu želim da se spasi."

"Imamo još jednu domaću utakmicu i dva gostovanja, te poručujem onima koji se nadaju naslovu: 'Nećemo kiksati!' Neće biti lako, ali imamo tjedan dana za pripremu. Volim kada se igra svaka tri dana, momčad je spremna."

"Sergi Roberto dobio je udarac u gležanj i morao je izaći, nosio sam ga! A Pique je osjetio neugodnu bol u kuku., prenosi Goal.com

"MSN trojac je opet bio ubojit, a Neymar je top igrač koji se nikad ne skriva, uvijek se bori, pritišće i ne boji se izvesti penal kad mu baš ne ide."

Suarez je naglasio:

"Malo me iznenadilo da sam zabio osam golova u dvije utakmice, uživam jer je to donijelo pobjede. Ali Messi vodi momčad, njegova je čarolija uvijek prisutna i u drugom je dijelu pokazao tko je! Kad je on u formi, zahvalni smo mu! Zlatna kopačka? Ne zamaram se..."

"Zašto sam dao Neymaru da izvede jedanaesterac? To je stvar povjerenja..."

Sportingov strateg Abelardo naglasio je:

"U prvom smo dijelu bili jako dobri i uspjeli smo zaustaviti Messija i Suareza, te imali tri dobre šanse. A ako protiv Barce ne iskoristite šanse, nemate šanse. Jedanaesterci? Nisam ja taj koji procjenjuje, ali to nije utjecalo na ishod."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?