NEDOVOLJNO SPREMAN

Messijev debi još jednom odgođen! Evo kad je sljedeća prilika za gledati Argentinca

20.08.2021.
u 20:17

Sve što se događalo proteklog ljeta, od osvajanja Copa Americe prvi put u karijeri do sapunice s Barcelonom pa naglog napuštanja tog kluba... svakako je uzelo danak

Leo Messi još uvijek čeka na debi za Paris Saint Germain, kao i mnogi zaljubljenici u nogomet. Do njega neće doći protiv Bresta u večerašnjem susretu jer Argentinac nije dovoljno fizički spreman.

Sve što se događalo proteklog ljeta, od osvajanja Copa Americe prvi put u karijeri do sapunice s Barcelonom pa naglog napuštanja tog kluba... svakako je uzelo danak i Messi se morao prvo psihički stabilizirati, sad i fizički. 
Nema smisla srljati, raspored za Parižane nije zastrašujuć na početku sezone. Također, ne zna se ni što će biti s Kylianom Mbappeom, tako da je čekanje najbolji izbor. Uz njega, sa strane će biti i Neymar, koji također nije dovoljno fizički spreman za početak sezone. 

Stoga, protiv Bresta na gostovanju od 21 sat konkurirat će: Navas, Donnarumma, Franchi; Hakimi, Kimpembe, Marquinhos, Diallo, Kehrer, Bitshiabu; Bitumazala, Verratti, Danilo, Herrera, Wijnaldum, Rafinha, Dina Ebimbe, Gharbi, Draxler; Di Maria, Mbappe, Icardi, Kalimuendo.

Sljedeća prilika za Messijev debi jest 29. kolovoza i novo gostovanje - Reims. A prva domaća utakmica za PSG bit će 12. rujna protiv Clermonta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije