ronaldo

Messi mi nije prijatelj, a sam sebi sam najveća inspiracija

Ronaldo i Messi
27.10.2016.
u 18:22

Cristiano Ronaldo još je jednom progovorio o svom rivalstvu s Leo Messijem, prenosi Goal.com

"Ogromno je poštovanje između Messija i mene. Mediji to vole staviti kao veliko rivalstvo, ali to zapravo nije", rekao je Ronaldo za Coach Magazine pa dodao:

"Nije da smo prijatelji, ali postoji jedan veliki respekt"

Portugalac se osvrnuo i na početke svoje karijere pa otkrio kome se divio. 

"Kad sam bio mlad divio sam se portugalskim igračima Figu i Rui Costi, kako igraju međunarodne utakmice, ali moja najveća inspiracija sam ja sam sebi. Nitko pred mene ne stavlja veća očekivanja od samoga sebe. Divio sam se Figu i Rui Costi, ali nikada nisam nikoga pokušavao kopirati. Ja sam najveći utjecaj samome sebi", rekao je 31-godišnji Portugalac pa dodao kako ne bi bio toliko uspješan bez ljudi koji ga mrze:

"Morate imati negativne ljude i iskustva kako bi vas motivirali. Ja zapravo trebam svoje mrzitelje koji su mi pomogli da postignem sve što sam postigao."

Kroz svoju karijeru Ronaldo se susretao s raznim braničima, no jednog je izdvojio kao izrazito teškog. 

"Imao sam nekoliko velikih bitaka protiv Ashleya Colea, on vam nije davao niti sekunde da dišete. Bio je uporan i jako žilav na svom vrhuncu. Znali ste da vas nikako ne očekuje lagana utakmica", rekao je Ronaldo pa dodao:

"Pepe je suigrač kojeg bih volio imati kraj sebe i u ratu. Ne samo da je fantastičan branič, već i ostavlja apsolutno sve što ima na terenu."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije