na zračnoj luci u Pekingu

Messi imao probleme pri kontroli putovnice: Zbunio graničare...

Dailymail
12.06.2023.
u 21:27

Osoblje zračne luke je bilo zbunjeno što nije ponio svoje matične dokumente, ali nakon čekanja od nešto više od 30 minuta, odobrena je viza

Jedan od najboljih nogometaša svijeta Lionel Messi zaustavljen je na zračnoj luci u Pekingu nakon što je koristio španjolsku umjesto argentinske putovnice, otkrivaju otočki mediji.

Ovaj 35-godišnjak je sletio u kinesku prijestolnicu kako bi se pridružio svojim suigračima uoči prijateljskih utakmica protiv Australije i Indonezije. On je putovao zrakoplovom i bio je u pratnji bliskog prijatelja Angela Di Marije. 

 

 

Let je prošao uredu, ali se Messi našao u problemu na kontroli putovnica. Lokalni mediji tvrde kako je vjerovao da je u redu da uđe u zemlju sa svojom španjolskom putovnicom, jer njihovi građani mogu ući na Tajvan bez vize, prenosi Avaz. 

Citiran je kako je pitao: „Zar Tajvan nije dio Kine?“

 

 

Osoblje zračne luke je bilo zbunjeno što nije ponio svoje matične dokumente, ali nakon čekanja od nešto više od 30 minuta, odobrena je viza i nastavio je put do kampa za trening.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije