VRHUNAC SREĆE

Messi i onaj dječak u njegovom plastičnom dresu konačno zajedno

hgh
13.12.2016.
u 15:45

Ranije ove godine priča o dječaku u improviziranom, od plastične vrećice napravljenom, ‘dresu’ Lionela Messija postala je viralni hit. Nakon što se proširila svijetom imala je i bolni nastavak, a sada napokon i kraj kakvom su se mnogi nadali.

Dječak iz Afganistana Murtaza Ahmadi postao je internetska senzacija nakon što je fotografiju njega u ‘argentinskom dresu’ sa flomasterom napisanim Messijevim imenom i brojem ispod njega na plastičnoj vrećici na društvene mreže postavio njegov brat. Fotografija koja je pokrenula kampanju za pronalaskom dječaka, a pronađen je u ruralnim dijelovima Afganistana, došla je i do Messija koji mu je, u zajedničkoj akciji BBC-ja i Unicefa, potpisao pravi dres. Stigao je poklon do dječaka, prenosi Net.hr

 

Stigle su potom do njega i prijetnje otmicom zbog čega je njegova obitelja bila primorana napustiti dom i skrasiti se u Pakistanu, a tijekom tjedna mali navijač imao je prilikeotputovati u Katar, gdje se Barcelonini nogometaši trenutačno nalaze, na upoznavanje s idolom. Bila je to prilika i Messiju da konačno upozna dječaka kojeg su neki prozvali možda i njegovim najvećim navijačem na svijetu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije