HŠK Zrinjski

Mešanović: Pozivam navijače da nas na Pecari nose do pobjede

10.08.2016.
u 10:00

U Zrinjskom su nakon posljednjeg kola i pobjede protiv Olimpica puno optimističnije prišli derbiju sa Širokim Brijegom. Prošle godine Zrinjski je slavio u triler-utakmici (3:4), utakmici nakon koje se provlačilo mali milijun repova, ali utakmici koja je ponovno dobrim dijelom usmjerila borbu za naslov prvaka. Dva puta kada je Zrinjski radio veliki preokret protiv Širokog (jednom u Mostaru, jednom na Pecari) Mostarci su nakon te sezone osvajali naslov prvaka.

- Nadam se da ćemo odigrati kvalitetno kao što smo odigrali prošle sezone. Očekujem kako će biti jedna izuzetno kvalitetna i do kraja neizvjesna utakmica s povoljnim rezultatom za nas. Možda Široki nije na najbolji način otvorio prvenstvo, ali to u utakmici ne mora ništa značiti. Derbiji su specifične utakmice u kojima odlučuju detalji, motivacija pojedinih igrača i individualne pogreške. Široki je kvalitetna momčad s dosta pojedinaca koji u svakom trenutku mogu odlučiti utakmicu. Mi sigurno jesmo favoriti. Osvojili smo prošle godine prvenstvo, imamo kvalitetnu ekipu i ove sezone. Naravno da tu ulogu moramo prihvatiti u svakoj utakmici - kazao je trener Zrinjskog Vinko Marinović, koji će danas vjerojatno izvesti sljedeću postavu (4-2-3-1): Kozić - Barić, Jakovljević, Katanec, Stojkić - Petrak, Tomić - Peko, Bilbija, Todorović - Mešanović.

Napadač Jasmin Mešanović tvrdi kako u Širokom od nogometaša najviše respektira veterana Wagnera. Tvrdi kako je to igrač na kojeg njegova momčad mora obratiti posebnu pozornost. Mešanović je u prošlom kolu bio strijelac tri pogotka pa se nada kako bi i večeras (21 sat) na Pecari mogao nastaviti golgeterski niz.

- Sigurno nas očekuje teška utakmica. Ne smije nas zavarati trenutačna forma Širokog. Široki ima kvalitetne pojedince. Fizički i psihički smo spremni za utakmicu te idemo ostvariti što bolji rezultat. Očekujemo veliki broj naših navijača na Pecari, kao i svaku utakmicu koju igramo na gostovanjima. Oni su naš 12. igrač, nadam se da će nas bodriti s tribina i ovim putem ih pozivam da dođu u što većem broju na Pecaru i da nas nose do pobjede, poručio je Mešanović.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije