Mali nogomet

Mepas lako obranio naslov

11.07.2016.
u 09:00

Nakon četrnaestodnevnog igranja, završen je šesti po redu malonogometni turnir “Crnač 2016.”. Naslov pobjednika turnira osvojio je Mepas predvođen hrvatskim reprezentativcima Sutonom, Jelovčićem i Babićem. Malonogometaši Mepasa kao i prošle godine osvojili su naslov, ali ovaj put dosta lakše, pobijedili su 5:0 u finalu Europrodukt Crnač.

Uvjerljiva pobjeda

Dosta uvjerljivo pobijedili su domaćine i osvojili turnir koji je okupio 48 momčadi. Vrijedni Crnčani i ove godine u organizacijskom smislu otišli su korak dalje. Uredili su svlačionice, tribine te je bilo vrlo ugodno na nekih šestotinjak metara nadmorske visine u ovim sparnim i vrućim večerima sjediti i uživati u majstorijama malonogometaša koji su došli ne samo iz Bosne i Hercegovine nego i Hrvatske, Slovenije, Srbije. Finalna večer je bila i najposjećenija. Tražilo se mjesto više s kojeg bi se, uz okrepu i osvježenje, moglo gledati futsal majstorije, a bilo ih je dosta. U borbi za treće mjesto Stolac je nakon boljeg izvođenja šesteraca 10:9 izborio treće mjesto. U regularnom tijeku rezultat je bio 2:2 premda su Stočani pet minuta prije kraja imali prednost od 2:0. Igrači Obuće Bema iz Banje Luke cijeli susret su odigrali s vratarom igračem i umalo nisu iznenadili Stočane. Za osvojeno prvo mjesto Mepasu je pripala i novčana nagrada od sedam tisuća konvertibilnih maraka, Europroduktu Crnač za drugo mjesto dvije tisuće, a trećeplasiranom Stocu tisuću konvertibilnih maraka. U stanci između finalnog susreta i borbe za treće mjesto odigran je i revijalni susret između Bušića i Specijalne postrojbe Beta.

Druženje do kasno u noć

Specijalci su bili bolji i zasluženo pobijedili. Nakon uručenja nagrada, koje su dodjeljivali čelni ljudi grada, Sportskog saveza i samog domaćina, do kasno u noć nastavljeno je druženje uz prigodni zabavni program. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije