rukomet

Medić: Kući moramo pobijediti

zrinjski
07.10.2016.
u 10:00

Jedan od derbija u rukometnom Prvenstvu BiH bit će onaj večerašnji između Zrinjskog i Čelika (18.30 sati).

- Mnogi će kazati kako četiri boda nisu loša s obzirom na raspored. Međutim, ja još uvijek nisam zadovoljan. Da mi je netko prije početka prvenstva ponudio ovakve rezultate, vjerojatno bih prihvatio. Ali sada, kada vratim film unatrag, moram izraziti nezadovoljstvo postignutim. Ali, nemam što prigovoriti igračima. Obje utakmice izgubili smo s malo razlike, ali jedini razlog tome je naše neiskustvo - mladost. Oni se u toj situaciji nisu dobro snašli, promašili smo dosta zicera, što je pokazatelj da je to njima bio veliki pritisak, možda su se malo preplašili pobjede. Dolazi nam Čelik koji je definitivno momčad iz sredine ljestvice. Mi smo rekli i prije, u Mostaru jednostavno nitko ne smije pobijediti, pa tako ni oni. Apsolutni smo favoriti i najavljujem pobjedu. Nadam se kako ćemo imati dobru potporu s tribina, te da će momci odigrati dobru utakmicu, kazao je trener plemića Zdravko Medić.

Na vratima Zrinjskog će se naći vratar Damjan Šarac.

- Mislim kako u nekim trenucima nismo imali ni dovoljno sreće, malo su i suci pomogli protivnicima, ali to nije opravdanje. Imamo dobru i kvalitetnu momčad, mlade i talentirane momke koji mogu još više napredovati. Naše vrijeme tek dolazi, vjerujemo u sebe i pobjedu nad Čelikom, kazao je Šarac.

U prethodnim utakmicama Zrinjskom je na terenu nedostajao Damir Džeba. On bi se u rad momčadi mogao uključiti za mjesec dana.

- Ne sumnjam u pobjedu protiv Čelika. U prva četiri kola smo odigrali protiv četiri ponajbolje momčadi u prvenstvu, sada je lakši raspored i sigurno će biti više bodova. Oporavak ide dobro i zahvalio bih klubu na tretmanu. Nisu otišli ligamenti, pa mislim da bih se za mjesec dana trebao pridružiti ekipi, kazao je Džeba.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije