HLADAN TUŠ ZA UFC

McGregor potvrdio: Da bih se vratio u oktogon, želim biti promotor i partner!

02.11.2017.
u 13:55

"Oni me moraju bolje uvažiti sada jer sam upravo odradio meč od milijardu dolara. Želim udio, želim PPV, želim biti istinski partner."

Nakon više od dva mjeseca odmora, Conor McGregor je odlučio progovoriti o svojim planovima za idući meč! I…UFC-u se zasigurno neće svidjeti što je imao za reći tijekom premijere svog dokumentarca “Notorious”, koja se održala ove srijede u irskom Dublinu, piše Fight Site. Doduše, UFC je vjerojatno svjestan muke koja im slijedi, ako žele vidjeti McGregora u Octagonu. Jer pregovori, prema onome što je Irac izjavio, traju već neko vrijeme…

Nakon premijere, McGregor je porazgovarao s novinarima, a upitan o tome što je sljedeće, UFC prvak nije nedvosmisleno odgovorio da se vraća u Octagon. Dapače…

“Vidjet ćemo. Trenutačno smo u procesu pregovaranja, imam nekoliko opcija za protivnike u nekoliko različitih sportova. Tu je također i boksački sport”, zagonetno, no vrlo jasno je odgovorio Irac poslavši iz Dublina tako veliku poruku ekipi u Las Vegasu.

Ovo “vidjet ćemo” se odnosi na to hoće li mu UFC dati nešto što niti jedan borac do sada nije dobio – partnerski odnos koji očito traži uoči svojih sljedećih nastupa. Ovo nije prvi put da McGregor želi dio vlasništva u UFC-u. Već je nakon pobjede protiv Alvareza iskazao jasan stav da bi to trebao biti prirodni nastavak odnosa njega i Ultimate Fighting Championshipa.

“Trenutačno smo u fazi pregovaranja. Oni me moraju bolje uvažiti sada jer sam upravo odradio meč od milijardu dolara. Želim udio, želim PPV, želim biti istinski partner. Oni me sada moraju bolje uvažiti. Želim biti partner. Želim biti i promotor i borac da bi se nastavio baviti s ovime”, jasam je bio McGregor u posljednjoj rečenici!

Kako će na ove izjave reagirati Dana White, saznat ćemo vrlo vjerojatno već danas. UFC je računao s povratkom Irca u Octagon ili do kraja 2017. ili najkasnije početkom 2018. godine. Svjestan katastrofične prodaje PPV-a kada se on ne bori, svjestan vrlo vjerojatne dugogodišnje suspenzije Jona Jonesa, McGregor je očito odlučio krenuti u ofanzivu i stisnuti UFC.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?