VELIKA NAPETOST

Mayweather i McGregor odradili prvo sučeljavanje, prštale su uvrede!

12.07.2017.
u 10:13

Nakon uvodnog programa i nekoliko glazbenih točaka, prvi se na pozornici pojavio Conor McGregor na oduševljenje tisuća njegovih fanova u publici.

Floyd Mayweather jr. i Conor McGregor su u utorak u Los Angelesu odradili prvu promotivnu press konferenciju za svoj međusobni boksački meč koji je na rasporedu 26. kolovoza. Dvojac je bez ikakvih problema napunio dvoranu, baš kao što su karte i za ostala tri grada gdje će se uputiti nakon LA-ja, ekspresno razgrabljene, piše Fight Site.

Nakon uvodnog programa i nekoliko glazbenih točaka, prvi se na pozornici pojavio Conor McGregor na oduševljenje tisuća njegovih fanova u publici. Irac je bio obučen u svoje najbolje odijelo te je strpljivo čekao suparnika koji se nakon nekoliko minuta popeo na pozornicu uz svečanu najavu i puno pompe. Mayweather je bio obučen mnogo neobaveznije što je bila njegova još jedna mala pobjeda u psihološkom ratu koji će ova dva borca voditi sljedećih tjedana.

Uslijedilo je odmjeravanje na pristojnoj distanci, bez osiguranja na pozornici,u kojem se puno bolje snašao boksački prvak. Bio je miran i staložen, te je fokusirao pomalo nervoznog McGregora kojem je ovaj format medijskog pojavljivanja očito bio nešto novo i neobično. I dok je u prvom odmjeravanju Mayweather bio potpuno tih i staložen, McGregor je pokušao dići tenzije s dobacivanjem i provokacijama što mu nije polazilo za rukom.

A kako je sve to izgledalo i što su govorili publici pogledajte u videu...


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije