ODLUKU OBJAVIO NA INSTAGRAMU

Marko Livaja odlučio napustiti hrvatsku reprezentaciju: 'Nakon dugog razmišljanja sam prelomio...'

08.10.2023.
u 16:31

Marko Livaja je objavio odluku o odlasku iz reprezentacije:

"Nakon dugog razmišljanja donio sam odluku o odlasku iz hrvatske reprezentacije o čemu sam prije ove objave obavijestio Hrvatski nogometni savez. Izborniku i stožeru zahvalan sam na svom vremenu provedenom u reprezentaciji i priznanju kao igraču, a uvijek će mi posebno u srcu ostati bronca iz Katara i atmosfera koja je vladala među suigračima te radost u cijeloj državi i dijaspori koja je vladala zbog sjajnog uspjeha – započeo je napadač Hajduka objavu na svojemu Instagramu.

U podužem tekstu objavljenom uz fotografiju njega u "kockastom" crvenom-bijelom dresu Livaja je zahvalio i suigračima te im poželio sreću u nastavku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Livaja (@livajamarko)


– Ponosan sam na svaki nastup za moju domovinu i želio bih da fokus i pozitiva budu usmjereni prema igračima, nadam se da će u miru i bez tenzija dočekati sljedeće bitne utakmice. Hvala svima na podršci, a reprezentaciji od srca želim sreću i uspjeh sada i u daljnjoj budućnosti – zaključio je Livaja.

U niti pola sata objava je skupila gotovo 10 tisuća reakcija na Instagramu, a reakcija će zasigurno biti još budući da ova Livajina odluka dolazi niti 24 sata prije planiranog okupljanja hrvatske reprezentacije u Zagrebu uoči dvaju važnih ispita u sljedećih 8 dana. Podsjetimo, izabranici Zlatka Dalića u četvrtak u Osijeku igraju protiv Turske, a nakon tog teškog meča, slijedi im put u Wales.

Ovakva Livajina odluka dolazi, najblaže rečeno, u izazovnom trenutku za izbornika Dalića koji već ima "glavobolje" u napadu. Još od Svjetskog prvenstva u Kataru, gdje su vatreni osvojili broncu, priča se o najslabijoj točki hrvatske vrste – ofenzivnom redu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?