Britanski mediji tvrde:

Mario Mandžukić na korak je od prelaska u Manchester United

Atletico Madrid's newly signed player, Croatian Mario Mandzukic, poses during a media presentation at the Vicente Calderon stadium in Madrid July 24, 2014. REUTERS/Juan Medina (SPAIN - Tags: SPORT SOCCER)
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
10.06.2015.
u 13:08

''Crveni vragovi'' navodno već dulje vrijeme prate Mandžukića i vjeruju da će ga Atletico pustiti pa bi tako našeg igrača vrlo lako sljedeće sezone mogli gledati na Old Traffordu

Mario Mandžukić na izlaznim je vratima Atletico Madrida, a sve je više zainteresiranih klubova. Nakon što je jučer Wolfsburg objavio da ga ne može dovesti, engleski mediji danas pišu da je Mandžo na korak do prelaska u Manchester United.

The Sun donosi ekskluzivu i tvrdi kako je upravo hrvatski reprezentativac prvi na listi želja Louisa van Gaala. ''Crveni vragovi'' navodno već dulje vrijeme prate Mandžukića i vjeruju da će ga Atletico pustiti pa bi tako našeg igrača vrlo lako sljedeće sezone mogli gledati na Old Traffordu. Sun navodi da je cijeli transfer pred realizacijom.

A Mandžin dolazak, pišu Englezi, vjerojatno znači da je Robin van Persie na izlaznim vratima. Nizozemac je najavio da će uskoro donijeti odluku vezanu uz svoju budućnost, a za njega je jako zainteresiran  Juventus, klub koji je također dugo pratio Mandžu.

Mario je ove sezone postigao 20 golova za Atletico, prvi dio sezone odigrao je sjajno, ali je u nastavku pao u formi i nekoliko mjeseci bio je bez pogotka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?