DUGOGODIŠNJA VEZA

Mario Mandžukić godinama ljubi samozatajnu Ivanu iz Strizivojne

Foto: Pixsell/24sata
1/2
19.01.2021.
u 19:53

Nogometaša koji nam je donio puno radosti prije 3 godine na Svjetskom prvenstvu u Moskvi znali su viđati u Strizivojni, kada je dolazio u posjet Ivaninoj obitelji. Stanovnici mjesta kod Đakova 2018. su Ivanu opisivali kao pristojnu i skromnu djevojku

Bivši nogometni reprezentativac Hrvatske Mario Mandžukić (34) novi je igrač Milana, a Talijani su popularnog Mandžu dočekali s oduševljenjem.

U Milano će s njim i njegova dugogodišnja djevojka Ivana Mikulić (31), koja nije poput drugih WAG-sica željna medija. Samozatajna Ivana dolazi iz Strizivojne, nema čak ni profile na društvenim mrežama, a rijetko je se može vidjeti u javnosti. Upravo tu njenu samozatajnost Mandžo najviše cijeni.

Foto: Instagram screenshot

- Najbolje se osjećam kod kuće s obitelji i djevojkom. Nećete me često vidjeti u gradu. U privatnom sam životu dosadan, ne sebi, ali možda drugima, kazao je Mandžukić prije nekoliko godina za njemački Bild. 

Nogometaša koji nam je donio puno radosti prije 3 godine na Svjetskom prvenstvu u Moskvi znali su viđati u Strizivojni, kada je dolazio u posjet Ivaninoj obitelji.

Foto: 24sata

Stanovnici mjesta kod Đakova 2018. su Ivanu opisivali kao pristojnu i skromnu djevojku. Ivanin otac poginuo je 2002. godine u nesreći u u termocentrali Kosovo 2 u Obiliću te je djevojke odgajala njihova majka. Kako je tada pisao Večernji list, Željko Mikulić bio je na Kosovu angažiran preko jedne austrijske tvrtke a požar u termocentrali je izbio nakon udara groma.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije