Mostarski rukomet

Marijan Marić i Dragan Šoljić su novi potencijali

BiH,28.06.2016.Mostar ,   Soljic - Maric  Photo:Stojan Lasic
29.06.2016.
u 09:00

HMRK Zrinjski u ovom trenutku ima dva velika rukometna potencijala. Riječ je o Marijanu Mariću i Draganu Šoljiću, dvojici mladića i članovima njihove prve momčadi, o igračima koji su po svojoj starosti još uvijek juniori.

Okupljanja

Njihov potencijal i kvalitetu prepoznali su u juniorskim reprezentacijama BiH i Hrvatske. Šoljić koji igra na mjestu pivota 6. srpnja ide na okupljanje juniorske bh. vrste koja će već 7. srpnja putovati na turnir u Katar, dok Marić 1. srpnja odlazi u Delnice na selektivno okupljanje juniorske vrste Hrvatske.

- Ovo je za mene, prije svega, veliki motiv, a nadam se kako se mogu izboriti za svoje mjesto u reprezentaciji koja će nastupiti na Europskom prvenstvu. Želio bih dobiti priliku odmjeriti se s vršnjacima iz ostalih europskih zemalja - kazao nam je Marijan Marić, inače mlađi brat puno poznatijeg Marina Marića, hrvatskog rukometnog reprezentativca.

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije