transferi

Marca: PSG prihvatio ponudu, Mbappe je Realov!

27.08.2021.
u 09:22

Francuski napadač Kylian Mbappe postat će novi igrač Real Madrida nakon što je PSG prihvatio drugu ponudu Kraljevskog kluba, javlja španjolska Marca.

Real Madrid je jučer poslao drugu službenu ponudu za Mbappea vrijednu 170 milijuna eura, a kako ovaj napadač ima važeći ugovor s PSG-om do kraja ove sezone, francuski viceprvak je jednostavno morao prihvatiti ponudu iz Madrida i pustiti svog najboljeg igrača u La Ligu.

Iako su na početku odbili ponudu Kraljevskog kluba tešku 160 milijuna eura, na kraju je PSG prema prvim informacijama prihvatio ponudu od 170 milijuna eura, bez bonusa, pa će Mbappe, prema svemu sudeći, zaigrati u Kraljevskom klubu.

Mbappe je tijekom prethodnih dana bio izričit u svojim stavovima da želi napustiti PSG i karijeru nastaviti u Realu, ovog ili sljedećeg ljeta, a kako je ranije obećao čelnicima kluba da neće otići bez odštete, ovo je bila posljednja prilika da klub zaradi njegovom prodajom.

Francuski mediji ranije su pisali da je Mbappe odbio nevjerojatnih 50 milijuna eura godišnje plaće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?