Glasile ili ...

Marca "potvrdila": Real dovodi Pjanića!

Miralem Pjanić
28.11.2015.
u 16:38

Ukoliko Real zaista bude želio dovesti reprezentativca BiH morate će se najvjerojatnije za njegove usluge boriti s Barcelonom

Real Madrid se pridružio popisu klubova koji su zainteresirani za dovođenje bh. reprezentativca Miralema Pjanića.

Pjanić je sjajnim igrama u dresu Rome ove sezone skrenuo pažnju mnogih velikana pa nije čudno da se institucija kao što je "kraljevski" klub zanima za njega. Još kad ovu informaciju prenese Marca, za koju kritičari kažu da je "klupsko glasilo" Reala, to znači da nije riječ samo o glasinama.

Popularni Miralem u rimskom klubu igra sezonu života. U 15 nastupa za "Vučicu" postigao je 8 golova, šest u Seriji A i dva u Ligi prvaka. Pjanić se odavno smatra za najboljeg izvođača slobodnih udaraca, a jedna od njegovih prednosti je "pas igra", prenosi N1. 

Ukoliko Real zaista bude želio dovesti reprezentativca BiH morate će se najvjerojatnije za njegove usluge boriti s Barcelonom, koja je ranije izrazila zanimanje za Pjanića. Dok je bio mlađi bh. reprezentativac je često isticao kako je njegov omiljeni klub Real, a da mu je igrački uzor bio Zinedine Zidane.

Pjanić je u Romu došao iz Lyona za 11 milijuna eura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije