'HVALA TI MARIO'

Mandžukić obilježio karijeru srpskog novinara: Zbog njega sam dobio posao!

mario mandzukic
Goran Stanzl/PIXSELL.
10.09.2021.
u 18:29

Urednik mu je rekao da se mora vratiti s Modrićevom ili Mandžinom izjavom ako želi dobiti posao.

Mario Mandžukić prošloga je tjedna odlučio završiti bogatu nogometnu karijeru, koja je utjecala i na karijeru srpskog novinara Miloša Simanovića.

Odlučio je podijeliti zanimljivu anegdotu vezanu za proslavljenog hrvatskog reprezentativca.

Naime, Hrvatska je 2013. gostovala u Beogradu, gdje je u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014. igrala protiv Srbije, a Simanović je od urednika dobio zadatak doći do izjave Luke Modrića ili Marija Mandžukića.

Znao je gdje slave rođendan tadašnjeg izbornika Igora Štimca, kao što je i znao da slavlje neće dugo trajati jer dan poslije se igrao spomenuti susret.

Koji je, uzgred rečeno, završio 1:1. Modrićeva i Mandžina nesklonost medijima, osim u kontroliranim uvjetima, već tad je bila naveliko poznata pa su ga glatko odbili, iako je jedva došao do pozicije uopće im se obratiti.

- Viknuo sam da ću dobiti posao ako mi daju izjavu pa su reagirali Darijo Srna i Domagoj Vida. Srećom, Mandžo je popustio - prisjeća se Simanović.

U intervjuu je Mandžukić pričao o susretu sa Subotićem i atmosferi na Marakani. A Srna se dan poslije pobrinuo da urednik održi obećanje tako što mu je osobno prišao. Intervju je dodatno dobio na snazi jer je Mandžukić zabio gol za 1:0...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?