Sjajni Hrvat

Mandžukić igrač utakmice, zabio gol i zamalo završio sa slomljenom nogom

mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
27.10.2014.
u 10:05

Hrvatski reprezentativac postigao je jedini pogodak na susretu, a početkom nastavka izborio je i crveni karton Alexisa. Domaći igrač udario ga je rukom u lice

Atletico Madrid slavio je sinoć u gostima protiv Getafea 1:0, a ključna osoba bio je Mario Mandžukić. Hrvatski reprezentativac postigao je jedini pogodak na susretu, a početkom nastavka izborio je i crveni karton Alexisa. Domaći igrač udario ga je rukom u lice, a sudac mu je zbog toga pokazao put u svlačionicu. No, to nije bilo sve, dok je Mandžo ležao na podu Juan Rodriguez nagazio mu je na nogu pa su igrači Atletica nasrnuli na njega.

– Znam da su svi to vidjeli, ali nije mi namjera bila slomiti mu nogu. Svi smo bili vrućih glava. Atletico često koristi taka oružja i nitko ih ne proziva – rekao je Rodriguez pa dodao:

– Nogomet je kontaktni sport, a ne neka dječja igra. Sad ispada da smo mi gruba momčad, a i Atletico je bio grub tijekom cijele utakmice. To kao da drugima nije bitno – zaključio je Rodriguez.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?