SAVRŠENO SE RAZUMIJU

Mandžukić i Ronaldo zaludjeli Talijane: To se nije dogodilo 88 godina!

Foto: Reuters/Pixsell
1/3
30.09.2018.
u 14:55

'Mandžo-Ronaldo, sjajan dvojac!, piše Gazzetta te ističe kako se njih dvojica savršeno razumiju na terenu

Mario Mandžukić zabio je dva gola u Juventusovoj pobjedi protiv Napolija. Nakon trijumfa u derbiju 7. kola talijanske lige prednost Stare dame pred plavima sada je šest bodova. A prvo ime susreta je Mario. Juventusovi navijači ovacijama su pozdravili Hrvata i njegove suigrače. 

Bivši hrvatski reprezentativac je prvo u 26. minuti izjednači glavom, a četvrtoj minuti nastavka Juventusu je donio prednost. Pobjedu domaće momčadi u 76. minuti potvrdio je Bonucci. 

'Još jedna fantastična Mandžukićeva utakmica, zabio je dva gola i okrenuo stvari protiv Napolija. Hrvatski je napadač među najvažnijim igračima Massimiliana Allegrija. Juventusov trener uvijek pronađe mjesto za Marija, koji mu uvijek vrati velikom borbom, asistencijama i golovima', piše Gazzetta dello Sport koja je Mandžu izabrala za igrača utakmice uz ocjenu 8,8, Cristiano Ronaldo je dobio 8,7. 'Mandžo i Ronaldo, sjajan dvojac!, piše Gazzetta te ističe kako se njih dvojica savršeno razumiju na terenu.  

'Mandžukić krene s krila pa ulazi u suparnički kazneni prostor, a Ronaldo se izvuče i onda Juventus zabije gol. Portugalac je slomio Elseida Hysaja i savršeno ubacio za usamljenog Marija, koji je zbunio obranu Napolija i zabio glavom. Kod drugog pogotka Hrvat je sjajno pratio akciju i udarac Ronalda, nakon čega je bez problema zabio gol. Još jedna velika večer Juventusa, koji je ostvario sve pobjede u svim natjecanjima do sada, što se nije dogodilo 88 godina', naglašava Gazetta u naslov - 'Marsovci'. 

- Mandžukić je standardno bio sjajan u napadačkim i obrambenim zadacima, a kada zabije gol ili dva, onda je to pun pogodak. Moramo ga malo i odmarati. Ronaldo je također odigrao najbolju utakmicu od dolaska u Juventus, a sada ga neće biti protiv Young Boysa u Ligi prvaka. Mandžo će nam opet biti jako potreban u toj utakmici. Sretni smo što imamo takvog igrača u momčadi i primjer je ostalima - podvukao je Juventusov trener Massimiliano Allegri.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije