SVAKA ČAST

Mandžo opet pokazao da ima veliko srce, uplatio novac bez najave

Reuters/Pixsell
26.07.2018.
u 07:38

"Hvala dragom Super Mariju od srca na plemenitoj donaciji koja će uvelike pomoći našem daljnjem radu te se nadamo da će ova zahvala naći put do njega", stoji u objavi.

Osim što odlično igra nogomet, Mario Mandžukić često je pokazivao da ima veliko srce. Ovaj puta je uplatio donaciju Zakladi Ana Rukavina. Naime, iz zaklade su zahvalili svim donatorima, a posebno su istaknuli hrvatskog reprezentativca. 

"Jednu donaciju bismo posebno istaknuli, jer iako nam je stigla na žiro račun bez ikakve najave, ne bismo htjeli da prođe neprimijećeno. Nakon Svjetskog nogometnog prvenstva, naši reprezentativci su osim nogometnih vještina, brojnim donacijama pokazali i veliko srce. Tako je i na žiro račun Zaklade Ana Rukavina, puno prije prvenstva stigla donacija na ime reprezentativca Marija Mandžukića. Hvala dragom Super Mariju od srca na plemenitoj donaciji koja će uvelike pomoći našem daljnjem radu te se nadamo da će ova zahvala naći put do njega", stoji u objavi.

Mandžukić često pomaže ljudima oko sebe. Primjerice, nedavno je svojim Brođanima uplatio 25 tisuća kuna za pivo tijekom utakmice hrvatske reprezentacije. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije