STAROJ DAMI KUP

Mandžo je ovim potezom ponovno osvojio srca Juventusovih navijača

Reuters/Pixsell
10.05.2018.
u 11:18

Navijači torinske momčadi oduševljeni su Mandžukićevim potezom jer smatraju kako je to izraz ljubavi prema klubu

Juventusovi navijači obožavaju Marija Mandžukića zbog njegove borbenosti i požrtvovnosti na terenu. Mandžo u svaku utakmicu ulazi s posebnim žarom što navijači uvijek osjete, a gledatelji ga često nagrade pljeskom. 

Juventus je u srijedu osvojio talijanski kup. Stara dama je u rimskom finalu pobijedila Milan s 4:0 i osvojila 13. trofej u kupu. U drugog poluvremenu igra 'crveno-crnih' se raspala, pa je nervoza Milanovih igrača stalna rasla. 

Mandžukić i Bonucci imali su nekoliko žestokih dvoboja, a Milanov stoper se nakon takvog jednog želio prijateljski pozdraviti s Marijom. No, ovaj put Mandžo nije želio prihvatiti ispriku svog bivšeg suigrača, koji je lani iz Juventusa prešao u Milan.

Navijači torinske momčadi oduševljeni su Mandžukićevim potezom jer smatraju kako je to izraz ljubavi prema klubu.

Do kraja talijanskog prvenstva još se moraju odigrati dva kola, a Juventus je praktički osvojio naslov. Stara dama ima šest bodova više od Napolija i čudo bi se moralo dogoditi da ispuste 'Scudetto'.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije