Pred sutrašnju utakmicu Dinama

Mamić: Machada će zamijeniti Goncalo

machado
03.08.2015.
u 20:25

"Tko će igrati umjesto Machada? Vjerojatno Gonçalo", kratko je rekao trener Dinama Zoran Mamić

Dinamo u utorak od 19 sati na Aker stadionu protiv Moldea igra uzvratnu utakmicu trećeg pretkola Lige prvaka. Nakon 1:1 na Maksimiru, modrima igra pobjeda ili remi u kojem će zabiti najmanje dva gola, žele li dalje.

"Čeka nas drugih 90 minuta ovog ogleda s Moldeom i nadamo se da ćemo za toliko riješiti pitanje prolaska. Cijenimo Molde, osvojili su tri naslova u zadnje četiri godine, kvalitetna su momčad, ali očekujemo pobjedu i prolaz", rekao je trener Dinama Zoran Mamić pa dodao:

"Teško je reći kako će Molde igrati, ali očekujemo da igraju slično kao u Zagrebu. Imaju dobar rezultat, ne trebaju previše napadati i riskirati, no vidjet ćemo sutra", rekao je Mamić, piše Goal.

Mamić je najavio kakav Dinamo možemo očekivati.

"Moramo biti puno brži, trčati više nego u Zagrebu kao i više pucati kada smo na rubu kaznenog prostora; jednostavno moramo raditi manje tehničkih pogrešaka. Siguran sam da ćemo u tim stvarima sutra biti bolji. Ovo što sam rekao, o manjem broju tehničkih pogrešaka i brzoj igri, će možda biti lakše jer nas čeka umjetna trava koja je stvarno savršena", objasnio je trener. 

Za kraj je otkrio tko će vjerojatno zamijeniti Machada.

"Tko će igrati umjesto Machada? Vjerojatno Gonçalo", kratko je rekao Mamić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije