I PARTIZAN BI PRISTAO

'Mamić bi pristao na turnir velike četvorke, problem su Torcida i Delije'

Foto: Pixsell
1/2
05.02.2018.
u 10:26

- Svake godine uvijek ista priča. I hrvatski i srpski novinari me pitaju kad će taj turnir.

Svake godine u Turskoj se pripremaju najveći klubovi s ovih prostora - Dinamo, Hajduk, Crvena zvezda i Partizan. Stoga je mnogima bila logična ideja da se organizira turnir velike četvorke, ali organizator priprema za sve te klubove Emir Dizdarević tvrdi da se s tom idejom zakasnilo.

- Svake godine uvijek ista priča. I hrvatski i srpski novinari me pitaju kad će taj turnir. Već više od deset godina govorimo o organizaciji turnira „velike četvorke“ u Turskoj. Nažalost, ne postoje uvjeti da se tako nešto dogodi i mogu slobodno reći da smo svi zakasnili. Da je bilo više hrabrosti prije deset godina, uvjeren sam da bismo do danas svake godine tijekom zime imali najbolji i najgledaniji turnir, rekao je Dizdarević za Kurir.

Mnogi su uvjereni da je najveći problem pri organizaciji takvog turnira to što bi došlo do sukoba navijača iz Hrvatske i Srbije.

- Nije sigurnost problem. Turska je ozbiljna država, ne bi ona na svom teritoriju dozvolila da nekoliko usijanih glava napravi problem. No, oni su posljednja instanca. Da bi se turnir organizirao, zeleno svjetlo moraju dati klubovi. Po mom mišljenju, najveći problem su Delije i Torcida. Vjerujem da bi Partizan pristao, dok Zdravko Mamić nema problema s navijačima, i on bi pristao, zaključio je tu priču Dizdarević.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije