Nezaustavljiv sam!

Mahrez došao iz Le Havrea za 500.000 €, a sada mu tepaju da je kao Messi

Riyadu Mahrezu
15.12.2015.
u 09:54

"Dobro je imati 35 bodova nakon 16 kola, ali treba nam ukupno 40 do 42 kako bismo osigurali ostanak u ligi"

U siječnju prošle godine netko iz Leicestera je u Riyadu Mahrezu (24) vidio 'nešto', a tko god to jest, predsjednik kluba mu treba dati ogroman postotak od transfera koji će se sigurno dogoditi iduće ljeto. Možda već i ovu zimu bez obzira na to što mu ugovor vrijedi do 2019 godine.

Alžirac je karijeru počeo u francuskom četvrtoligašu, kupljen je iz drugoligaša  Le Havrea  za samo 500.000 eura, a ove sezone je čudesan u  Premiershipu , zabio je 11 golova i sedam puta asistirao. Novi pogodak zabio je jučer Chelseaju  i to kakav! Najbolje je to opisao  Jamie Carragher, legenda  Liverpoola .

"Mahrez s lijevom nogom radi ono što sam vidio da još samo  Messi  može. Pa Azpilicueta je prošle sezone bio jedan od najboljih bekova lige, a nije ga mogao zadržati."

Mahrez po Transfermarktu vrijedi već 11 milijuna eura.

"Ne znam može li me itko zaustaviti, imam puno samopouzdanja, ali to je normalno jer stalno zabijam i asistiram", rekao je za Sky Sports nakon pobjede nad Chelseajem.

Leicester je prvi na ljestvici, ali Mahrez smiruje euforiju.

"Dobro je imati 35 bodova nakon 16 kola, ali treba nam ukupno 40 do 42 kako bismo osigurali ostanak u ligi."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije