HRVATSKI KAPETAN

Luku Modrića pitali oprašta li se od reprezentacije, evo što je odgovorio

Goran Stanzl/Pixsell
28.06.2021.
u 21:39

- Možemo biti ponosni s našim pristupom, karakterom, borbom, i inatom, ali nažalost Španjolska je za malo bila bolja i treba im čestititi - dodao je Modrić.

Hrvatski kapetan Luka Modrić prokomenitrao je poraz od Španjolske nakon produžetaka (5:3) i ispadanje s Europskog prvenstva.

- Poveli smo iz sretnog gola 1:0. Poslije su oni bili bolji, bar prvih 60 minuta. Mi smo stajali preduboko u našoj polovici i pustili ih da igraju. Kad smo izašli igrali smo bolje i stvarali više šansi i otud je došlo i izjednačenje gdje smo pokazali kvalitetu i karakter. Na početku produžetaka imali smo ih na konopcima, nismo uspjeli zabiti iz te dvije mrtve šanse i onda se utakmica preokrenula i nismo imali snage za povratak, rekao je, javlja HRT 

Dodao je i da se nakon vodstva Španjolske 3:1 produbio inat u njima.

- Znali smo da možemo igrati s njima, i trebao nam je taj jedan gol 3:2 koji nas je probudio. U tim trenutcima smo bili bolji i preuzeli inicijativu, rekao je i dodao: - Dali smo sve, istrošili smo se puno. Možemo biti ponosni s našim pristupom, karakterom, borbom, i inatom, ali nažalost Španjolska je za malo bila bolja i treba im čestitati, rekao je.

Na pitanje hoće li Hrvatsku voditi do Katra, Modrić je rekao da se prvo treba dobro odmoriti i razmisliti o svemu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije