testa negativan

Luka Modrić se oporavio od Covida-19

luka modrić
XINHUA/XINHUA/PIXSELL
24.12.2021.
u 13:46

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić oporavio se od bolesti Covid-19, pa ga na treningu Real Madrida očekuju 29. prosinca, čim završe Božićni praznici, rekao je u petak dužnosnik Real Madrida.

"Modrić više nema simptome koronavirusa. Najnoviji rezultat njegovog PCR testa je negativan, što je ujedno drugi test na kojem je negativan. Time se oporavio od bolesti", izjavio je dužnosnik za Hinu.

Luka Modrić, s 36 godina najstariji igrač Real Madrida, osjetio je simptome prehlade 14. prosinca nakon čega mu je detektiran koronavirus. Od tada ne trenira te se nalazi u kućnoj samoizolaciji. U Real Madridu su ga ponovo testirali 17. prosinca kada je njegov test bio negativan, ali je nastavio imati povišenu temperaturu te je i dalje osjećao umor tijela. 

Prema zdravstvenim pravilima u Španjolskoj zaražene osobe moraju provesti deset dana u karanteni.

Hrvatski veznjak je zbog toga propustio utakmice s Cádizom (0-0) te Athletic Bilbaom (2-1).

U četvrtak je rezultat Modrićevog PCR testa opet pokazao da je negativan, čime je izašao iz karantene.

Nogometaši Real Madrida se trenutačno nalaze na odmoru a okupit će se 29. prosinca u klupskom kampu u sjevernom predgrađu Valdebebas. Vodeća momčad španjolskog prvenstva iduću utakmicu igra 2. siječnja u madridskom predgrađu Getafe. Getafe se nalazi na 16. mjestu među 20 klubova prve lige. Tri dana kasnije će "Kraljevski klub" igrati kup utakmicu kod niželigaša Alcoyana.

Posljednjih tjedana se koronavirus rasplamsao u Španjolskoj pa je Real Madrid ovaj tjedan imao devetoricu zaraženih igrača i pomoćnog trenera.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?