Luka Modrić pristao na manju plaću, a Real mu ne želi dati niti to

Luka Modrić pristao na manju plaću, a Real mu ne želi dati niti to

12.04.2022.
u 10:47

Luka Modrić još nije potpisao novi ugovor s Real Madridom iako mu važeći traje tek do kraja ove sezone.  Pregovori ne idu lako, a o svemu se oglasio Gianluca Di Marzio, jedan od najpouzdanijih novinara kada je riječ o transferima. "Real Madrid i Modrić žele produžiti trenutni ugovor. Modrić je prošle sezone smanjio plaću za 10 % (s 12,5 milijuna eura na 11,250 milijuna eura bez poreza) kako bi pomogao klubu tijekom pandemije Covid-19. Njegovi agenti žele da se vrati svojoj plaći prije pandemije ili barem ostane na trenutnoj razini. Real želi dodatno smanjenje plaća", navodi Di Marzio.

Modrić je u Realu od 2012., a prošle je godine potpisao novi ugovor od godinu dana. Real bi mu opet dao jednogodišnji ugovor s obzirom na to da će uskoro napuniti 37 godina. Hrvatski kapetan više je puta izjavljivao da mu je želja umiroviti se u dresu Real Madrida čime se rijetki igrači mogu pohvaliti.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije