KAKVA RASKOŠ

Luka Modrić pokazao dio luksuzne kuće: Koštala je 12 milijuna eura, ima 10 soba, kino, bazen...

Goran Stanzl/Pixsell
30.12.2021.
u 17:58

Vila sveukupno ima čak deset spavaćih soba, isto toliko kupaonica te impresivni dvoetažni dnevni boravak.

Veznjak Real Madrida Luka Modrić pokazao je kako provodi posljednje dane 2021. godine. Modrić je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj uživa s obitelji ispod božićnog drvca u njihovu domu u Madridu.

"Prava čarolija ovog Božića je biti s onima koje volimo", napisao je Modrić.

Modrić je za ovu objavu dobio više od 300 tisuća lajkova (prati ga više od 20 milijuna ljudi), a pratitelji su komentirali kako im je kuća lijepo uređena.

Foto: Instagram

Inače, Modrić je svoju luksuznu vilu kupio 2019. godine u La Moraleji. Urbana je to i ekskluzivna četvrt sjeverno od glavnog grada koja i ima dvije od deset najskupljih ulica za kupnju kuća u cijeloj Španjolskoj.

Podsjećamo, mediji su 2019. godine pisali da se novi dom obitelji Modrić nalazi u prestižnoj četvrti La Moraleja, prostire se na tri tisuće četvornih metara, a nalazi se prekrasnom zemljištu od deset tisuća četvornih metara. Vila sveukupno ima čak deset spavaćih soba, isto toliko kupaonica te impresivni dvoetažni dnevni boravak. 

Pogledajte kako izgleda Modrićeva kuća: 

1/9

Naravno da je tu i golemi vanjski bazen, igralište za padel, a do predaha se može stići i u predivno uređenom vrtu. Nudi i vinski podrum, garažu predviđenu za deset automobila, teretanu, ali i kino za 18 osoba. Također sadrži i krasnu dječju igraonicu od osamdeset kvadrata i prostoriju za masažu. Uključen je i izdvojeni apartman s dvije spavaće sobe i dvije kupaonice predviđen za goste, a navodno je Modrić o kupnji ove vile pregovarao više od godinu dana. Platio ju je 12 milijuna eura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije