HRVATSKI KAPETAN

Luka Modrić je razočaran: Nismo ovo zaslužili...

06.09.2017.
u 09:02

- Želja nam je bila da prvi zabijemo, ali mi svoje šanse nismo iskoristili, a kako to obično biva u nogometu, nakon toga smo primili pogodak.

Luka Modrić sinoć je opet nosio Hrvatsku i pokazao da je klasa. Dijelio je Luka lopte, proigravao suigrače koji nisu uspjeli zabiti pa je na kraju Turska iznenađujeće slavila s 1:0.

No, hrvatski kapetan i veznjak Reala uvjeren je da ćemo se plasirati na Svjetsko prvenstvo.

- Želja nam je bila da prvi zabijemo, ali mi svoje šanse nismo iskoristili, a kako to obično biva u nogometu, nakon toga smo primili pogodak. Ipak, ovisimo sami o sebi i nemamo se čega bojati. Vjerujem da će na kraju sve dobro završiti. Igrom ne možemo biti nezadovoljni, no razočarani smo porazom. Nismo ga zaslužili - rekao je Modrić, prenosi stranica HNS-a.

Domagoj Vida nije htio previše komentirati nedosuđeni jedanaesterac za Hrvatsku kada je Yilmaz rukom očistio loptu ispred našeg braniča.

- Nećemo se osvrtati na suđenje. Turci su se žalili na suđenje u Ukrajini, a sada se nama dogodio jedan previd. Nisam u prvi trenutak ni vidio što se zbilo s loptom, već sam je vidio u golu, ali vidio sam na snimci.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije