Bivši suigrač

Luis Suarez posvetio Messiju dirljivu objavu: 'Uvijek ću ti biti zahvalan'

Suarez
07.08.2021.
u 11:40

Messijev nekadašnji suigrač, Urugvajac Luis Suarez posvetio je dirljivu objavu svom prijatelju Lionelu Messiju koji napušta Barcelonu .

Objava je u svega 9 sati skupila gotovo 3 milijuna lajkova.

"Leo, znam da ima puno riječi za ispričati tvoju priču u Barceloni. Klub koji te je vidio kako rasteš, klub koji toliko voliš i toliko titula si postigao dok nisi postao najbolji igrač ikad. Uvijek ću ti biti zahvalan na tome kako si me primio otkad sam stigao zbog toga što si veliki čovjek. Ponosan što sam podijelio tisuće prekrasnih trenutaka u Barceloni i sretan sam što sam imao prilike igrati s tobom. Iskreno se nadam da će ono što će se dogoditi u budućnosti biti najbolje za tebe i tvoju obitelj. Los quiero mucho  (Puno te volim)", napisao je u objavi.

Podsjetimo, Messi je napustio Barcelonu, klub u kojem je igrao cijelu karijeru, nakon neuspjelih pregovora oko plaće i financijskih problema u koje je katalonski klub upao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije