EL PISTOLERO

Luis Suarez ima novi klub: Nakon matičnog Nacionala, otišao u Brazil

Luis Suarez
AMR ABDALLAH DALSH/REUTERS
31.12.2022.
u 20:55

Kao potencijalna destinacija spominjao se i saudijski Al Khaleej, ali Suarez nije povukao isti potez kao i CR7. Sveukupno je dosad prema Transfermarktu u klupskom nogometu zabio 445 golova.

Istinski je gušt La Ligu bio gledati kada je na jednoj strani terena stajao trojac MSN, a na drugoj BBC. Ipak, ništa nije vječno. Igrači ostare i krenu svojim putem pa su tako Messi i Neymar danas suigrači u PSG-u, dok je tadašnji predvodnik Reala Cristiano Ronaldo završio u Al Nassru. A novi klub ima i preostali član Barcinog slavnog trojca, Luis Suarez (35).

Naime, popularni El Pistolero potpisao je za brazilski Gremio, kojem se pridružuje iz matičnog Nacionala. Ondje se ljetos vratio nakon rastanka s Atletico Madridom i osvojio titulu urugvajskog prvenstva. Kao potencijalna destinacija spominjao se i saudijski Al Khaleej, ali Suarez nije povukao isti potez kao i CR7. 

Urugvajski napadač u bogatoj je karijeri uz spomenute klubove igrao za Groningen, Ajax i Liverpool, a publiku je na Nou Campu oduševljavao od 2014. do 2020. godine. Sveukupno je dosad prema Transfermarktu u klupskom nogometu zabio 445 golova.

Za reprezentaciju ima 137 nastupa uz 68 zgoditaka, a nastupio je i na nedavnom SP-u u Kataru. Danas na nogometnom tržištu ima vrijednost od četiri milijuna eura. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije