NEODOLJIVA PONUDA

Lovro Majer bi već ovog ljeta mogao i službeno postati nasljednik Luke Modrića!

modrić majer
08.06.2022.
u 07:29

Lovro Majer (24) ne može se opustiti zbog komplimenata koje dobiva jer stvaraju mu ujedno i enorman pritisak. Proglašavaju ga nasljednikom Luke Modrića, zbog čega i u dresu reprezentacije mora igrati pod povećalom, a sve skupa ne olakšavaju ni glasine kako ga u svoje redove žele dovesti veliki Real Madrid i PSG.

Kako navode španjolski i francuski mediji, Majera oba kluba prate već neko vrijeme jer su ugodno iznenađeni onime što je vatreni pokazao tijekom prve sezone u Rennesu. Radi se o velikom talentu koji još ima prostora za "ispolirati" svoje vještine, odnosno, polako početi ulaziti u Modrićeve "cipele".

Njegovim bi se dovođenjem zatvorila potencijalna "rupa" nakon odlaska sa scene nevjerojatnog tria iz veze Reala. Riječ je, naravno, o Luki Modriću, Toniju Kroosu i Casemiru. Brazilac zamjenu ima u Eduardu Camavingi, Nijemac u pojačanju od 100 milijuna eura Aurélienu Tchouaméniju i za Modrićevu bi poziciju konkurirao Majer.

U teoriji to zvuči odlično i iduća sezona bila bi idealna za uigravanje tih igrača. Također, ono što oduševljava jest činjenica da svaki od njih trojice može igrati više pozicija u veznom redu. A, za Real bitno, na Majera bi trebalo potrošiti oko 30 milijuna eura, koliko se potrošilo i na Modrića prije deset godina.

Zanimljivo je i da bi sva tri pojačanja zapravo stigla iz francuske lige. Camavinga je do prošle sezone bio u Rennesu, kao što je Majer trenutno, a Tchouaméni je stigao iz Monaca. Dakle, sve to pred nosom bogatijim Parižanima.

Koje je nemoguće ignorirati jer njima treba istinski razigravač, klasa Majera. Uklopio bi se sjajno s najavljenim dolaskom Paula Pogbe i "prekaljenim" Marcom Verrattijem, a ispred bi stajao trio iz snova - Kylian Mbappe, Neymar i Leo Messi.

Kako god, ako Majeru stignu ponude iz redova ova dva velikana, bit će na uistinu slatkim mukama, kakve bi vjerojatno poželio bilo koji nogometaš njegovih godina...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije