nisu dogovoreni detalji

Lovrena čeka novi ugovor u Liverpoolu

Dejan Lovren
Foto: Getty
30.03.2017.
u 14:12

Vodstvo Liverpoola nada se kako će Dejan Lovren uskoro potpisati novi ugovor te produžiti svoju vjernost klubu još nekoliko godina.

Hrvatski branič nije imao najbolji početak na Anfieldu, igrao je jako loše te su mu neki navijači čak željeli smrt. Dolaskom Jürgena Kloppa na klupu Liverpoola, Lovren se preporodio i postao jedan od stožernih igrača obrane. Nažalost, ozljeda ga je ponovno udaljila s terena neko vrijeme, a stoperski par su činili Klavan i Matip koji nisu najbolje iskoristili pruženu priliku, piše Goal.

Lovren ima ugovor s Liverpoolom do 2019. godine, a klub je s njim počeo pregovore isto kada i s Coutinhom i Lallanom, ali branič još nije dogovorio sve detalje s klubom, prenosi The Guardian

Prije dva tjedna Lovren je zaigrao za U-23 momčad Liverpoola koja je sa 2:0 pobijedila Chelsea te bi se uskoro mogao vratiti u početni sastav.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?