RAZGOVARAO S NAVIJAČIMA

Lovren sasvim otvoreno: 'Bilo bi me sram to napraviti prije Modrića'

Reuters/Pixsell
28.08.2018.
u 18:15

- Subašić? Fantastičan je, obožavam ga! Malo je i naporan, uvijek nešto trraži... Šalim se, naravno. Drago mi je što sam s njim napravio ovo u Rusiji, dečko je to zaslužio

Dejan Lovren još uvijek nije zaigrao nakon SP-a u Rusiji. Hrvatski branič trenutačno je ozlijeđen i ne igra za Liverpool, a slobodno vrijeme iskoristio je za druženje s navijačima.  

Na Instagram stranici njegova modnog brenda Rock Filius, Lovren je odgovarao fanovima. 

Neke znatiželjnike zanimalo je kakvi su mu Perišić i Subašić.  

- Perišić je zanimljiv dečko, ali i povučen. Slabo smo u kontaktu, ne možemo se pretjerano družiti, ali kada dođemo u reprezentaciju popričamo o par stvari, više smo kolege, ali super je dečko, rekao je o Ivanu, a onda se osvrnuo na Subu: 

- Fantastičan je, obožavam ga! Malo je i naporan, uvijek nešto traži... Šalim se, naravno. Drago mi je što sam s njim napravio ovo u Rusiji, dečko je to zaslužio, prošao je kroz teške periode u životu, drago mi je da mi je suigrač i da ga znam. 

Lovren je u klubu u odličnim odnosima sa Salahom, a u reprezentaciji s Vrsaljkom. Koji mu je draži?

- Obojica su mi dragi, svaki ima svoj taj neki đir i volim se s obojicom družiti, fantastični su momci.

Lovren je dobio pitanje hoće li se, kao neki njegovi suigrači iz reprezentacije, povući iz nacionalne vrste. Odgovorio je sasvim otvoreno.

- Ne, neću sigurno, ja sam još uvijek mlad. Pa bilo bi me sram da to napravim prije Luke, odgovorio je uz osmijeh Lovren.


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije