OZLJEDIO GA SRBIN

Loše vijesti za Brazil, stigli Neymarovi nalazi: Morat će propustiti sljedeću utakmicu!

Neymar
MOLLY DARLINGTON/REUTERS
25.11.2022.
u 17:20

Brazil će u ponedjeljak, 28. studenoga (17.00), igrati protiv Švicarske, a u posljednjem dvoboju grupne faze Brazilce u petak, 2. prosinca, čeka okršaj s Kameruncima.

Brazil će protiv Švicarske igrati bez Neymara, koji je u četvrtak pretrpio ozljedu desnog gležnja, objavila je u petak liječnička služba brazilske reprezentacije.

Liječnik Rodrigo Lasmar je obznanio da su Neymaru ozlijeđeni ligamenti u skočnom zglobu, a otkrio je da je sličnu ozljedu u dvoboju protiv Srbije pretprpio i Danilo.

"Tu dvojicu igrača nećemo imati na raspolaganju za sljedeću utakmicu, ali oni nastavljaju s procesom oporavka s ciljem da budu spremni za nastavak natjecanja", objavio je dr. Lasmar u video poruci koju je objavio Brazilski nogometni savez.

Brazilski sportski dnevnik Globo Esporte objavio je da je obojici igrača ugrožen nastup u prvoj fazi natjecanja te da bi se mogli ponovno priključiti momčadi tek u osmini finala.

Neymar je u četvrtak šepajući napustio travnjak stadiona Lusail, a svijet su obišle fotografije njegovog natečenog skočnog zgloba. No, brazilski izbornik je već na konferenciji za medije nakon utakmice poručio da za Neymara Svjetsko prvenstvo nije završeno.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?