1. hnl

Lokomotiva iz penala u devedesetoj minuti srušila Dinamo

13.06.2020.
u 08:59

U utakmici 28. kola Prve HNL Lokomotiva je na stadionu u Kranjčevićevoj ulici svladala Dinamo s 1:0 pogotkom u 90. minuti utakmice nakon što se dugo vijećalo u VAR sobi je li Nikola Moro igrao rukom.

Taj jedini pogodak na utakmici postigao je Marko Tolić iz kaznenog udarca, a Moro je na kraju kažnjen drugim žutim kartonom. 

Utakmicu su prethodno obilježili vratari Ivo Grbić i Dominik Livaković, s time da je svakome od njih pripalo jedno poluvrijeme. Grbić je dva puta fantastično reagirao u prvome dijelu, dok je vratar Dinama briljirao u nastavku uz nekoliko veličanstvenih intervencija.

Onu najbolju smo vidjeli u 85. minuti, kada je uspio dići loptu iznad grede nakon što je silovito i vrlo precizno gađao upravo Tolić s dvadesetak metara.

Vodeći Dinamo je ostao na 68 bodova, 17 više od drugog Hajduka i treće Rijeke, dok je Lokomotiva četvrta sa 49 bodova, četiri više od petog Osijeka koji će u subotu gostovati kod Slavena Belupa u Koprivnici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?