James:

Ljute me priče da sam debeo, a sa Zidaneom je bio nesporazum

James Rodriguez
25.01.2016.
u 11:12

"Stvarno me ljute ti natpisi. Svatko tko mi je blizak zna da uvijek brinem o sebi. Veliki sam profesionalac. Priče da izlazim su laž", rekao je James

James Rodriguez našao se na udaru kritičara koji tvrdi da mu nedostaje profesionalizma, ali i da ima višak kilograma, prenosi Goal.com

Kolumbijac je priliku od prve minute dobio u remiju Reala kod Betisa 1:1.

"Stvarno me ljute ti natpisi. Svatko tko mi je blizak zna da uvijek brinem o sebi. Veliki sam profesionalac. Priče da izlazim su laž. Posebno me ljute priče da sam debeo", rekao je James.

Problema je Kolumbijac imao i kada ga je policija zaustavila jer je vozio 200 kilometara na sat.

"Nisam vozio tako brzo kao što se priča. Bila je glasna glazba i tek sam policiju vidio kada sam došao u trening kamp. Priznajem, mogao sam sporije voziti. Ali normalno da su novinari to napuhali. Da sam vidio da je netko iza mene, stao bih, nisam glup. Ispričavam se, i ja griješim."

James je prošlog tjedna i optužen da nije poslušao Zidaneov zahtjev da ode na zagrijevanje za vrijeme utakmice s Gijonom, ali on tvrdi da je to bio nesporazum.

"Nisam znao da se moram nastaviti zagrijavati, nisam ga čuo. Da mi je rekao da idem, otišao bih", zaključio je James.

Marcelo je dodao:

"Shvaćamo što trener traži od nas, i Carvajal i Danilo znali su što trebaju raditi. Bale? Da, odličan je igrač, ali ružno bi bilo reći da nam je nedostajao, uz momčad kakvu imamo."

Pepe je naglasio da je sjajan gol Betisova igrača Cejuda bio - slučajan!?

"Imao je puno sreće. A mi moramo samo raditi i prihvaćati Zizouove metode. Luka Modrić? Bio je vrlo dobar i prema naprijed."

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?