borilački sport

Ljubušak Domagoj Pejčinović najavio dobru borbu te dao prigodu za uzvrat Plavšiću

05.11.2015.
u 11:00

borci Publici će se predstaviti još domaći borci poput Boška Mišića ili Ante Alilovića

U nedjelju će se u Gradskoj sportskoj dvorani u Ljubuškom održati 20. jubilarni kup u borilačkim sportovima "Ludvig Lutko Pavlović". Kup se održava u čast i sjećanje na stožernog brigadira Ludviga Lutka Pavlovića. Na Kupu ćemo imati prigodu gledati borce u profesionalnom boksu, profesionalnom tajlandskom boksu (Muay Thai) i slobodnoj borbi popularnom MMA-u, piše Večernji list.

Domaći borci

Cijeli raspored borbi ćemo obaviti u jednom od idućih naših brojeva, ali možemo otkriti kako će vrhunac večeri biti turnir četvorice u profi-tajlandskom boksu, od kojih će pobjednik ponijeti naslov najboljeg natjecatelja jubilarnog 20. Pavlovićeva memorijala. Ipak, publika će imati priliku na dijelu gledati domaćeg boksača Boška Mišića, te MMA borca Antu Alilovića. Vrhunac večeri je borba mladog 19-godisnjeg Ljubušaka Domagoja Pejčinovića. On će nastupiti u MMA protiv borca iz Srbije Branislava Plavšića. To neće biti prvi put da se njih dvojica sastaju.

- Na prvom Artijevom turniru sam pobijedio Plavšića. Bila je to jednoglasna sudačka odluka. On je sada tražio uzvrat i prihvatio sam njegov izazov. Nadam se kako će me publika u Ljubuškom doći podržati u nedjelju, a ja ću dati sve od sebe kako bi na najbolji način predstavio sebe na borilištu, kazao nam je Pejčinović.

Pripreme je mladi MMA borac prošao na više adresa. Tvrdi kako se nalazi u dobroj formi pred novi meč, kao i da je zadovoljan što su ga ozljede zaobišle ovaj put.

- Što se tiče kilaže, ona mi je na granici, a do službenog vaganja će biti u najboljem redu. Smatram kako sam se dobro pripremio za borbu, a trenirao sam kod nas u boksačkom klubu, kao i u Mostaru u klubu Slava MMA - dodao je Pejčinović.

Ozbiljna karijera

Ishod njegova meča bi mogao itekako utjecati na njegovu karijeru. Kako doznajemo, oko Pejčinovića se formira jedan profesionalni tim ljudi, sastavljen od promotora, menadžera, trenera, sponzora i svega onoga sto je potrebno da se profesionalno krene u stvaranje jednog prepoznatljivog MMA borca. Pejčinović se prije četiri godine počeo baviti MMA sportom u klubu Arti u Ljubuškom, a trenutačno trenira u Mostaru kod trenera Slavena Planinića koji slovi za jednog od izuzetno kvalitetnih stručnjaka na području jugoistočne Europe kada su u pitanju borilački sportovi. Doznajemo kako je Ante Šimović osoba kojoj je ponuđeno da bude glavni šef trenerskog sastava, sastavljenog od trenera za borbu u stojećem stavu, trenera za borbu u parteru i kondicijskog trenera.

- Svi mi se nalazimo u postavi koja priprema obilježavanje 20. jubilarnog memorijalnog turnira. Ovaj turnir je naša povijest i tradicija, ali i naša obveza. Budimo svi mi podrška Domagoju u nedjelju i pomozimo mu doći do pobjede i uspona u njegovoj karijeri - kazao nam je Šimović

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije