PODERAO IH

Ljubomorni Mourinho žestoko kritizirao Kloppa i Guardiolu!

Reuters/Pixsell
03.05.2019.
u 10:45

- Jürgen ne osvoji baš ništa tri i pol godine i dalje uživa puno povjerenje, samopouzdanje i uvjete da ide dalje. I ove sezone ima šansu prvi put osvojiti nešto - rekao je Mourinho

Nije tajna kako je portugalski trener Jose Mourinho u Pepu Guardioli pa i Jürgenu Kloppu uvijek vidio konkurenciju. Što u španjolskoj ligi, što onda kada su konkurirali na Otoku. 

A da je još uvijek malo zavidan svojim kolegama potvrđuju izjave koje je dao kao beINov stručni komentator u polufinalu Lige prvaka između Barcelone i Liverpoola (3:0).


-  Volio bih otići u neki klub i imati uvjete kao Jürgen i Pep. Kad pogledate ovu momčad Liverpoola, koliko ih je bilo ondje kad je Klopp stigao? Tek nekolicina. Jürgen ne osvoji baš ništa tri i pol godine i dalje uživa puno povjerenje, samopouzdanje i uvjete da ide dalje. I ove sezone ima šansu prvi put osvojiti nešto - rekao je Mourinho i dodao:

- A Pep nije bio zadovoljan bekovima pa je idućeg ljeta kupio tri igrača koja je htio. U pregovorima za idući posao zahtijevat ću da znam točno što klub želi i može dati - razlagao je Mourinho.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije