John Barnes

"Liverpoolu ne treba Gvardiol"

Joško Gvardiol
Annegret Hilse/REUTERS
18.03.2023.
u 13:10

Aktualna sezona u Liverpoolu će biti ocijenjena neuspješnom. Momčad Jürgena Kloppa više nije u borbi ni za jedan trofej, a trenutno nije ni među prva četiri kluba u Premier ligi. Ne treba čuditi da se stoga već sada najavljuje da će Liverpool u nadolazećem ljetnom prijelaznom roku pokušati osnažiti ekipu s nekoliko novih igrača, a kao jedna od opcija spominje se i Joško Gvardiol.

Ipak, legendarni napadač Liverpoola iz 80-ih i 90-ih John Barnes smatra kako 21-godišnji hrvatski reprezentativac nije potreban klubu s Anfielda. "Bio je vrlo dobar na Svjetskom prvenstvu, ali ne mislim da nam je on trenutno potreban. Imamo Joea Gomeza, Ibrahimu Konatea, Joela Matipa i Virgila van Dijka. Oni su svi jako dobri, tako da stoperska pozicija nije ta na kojoj nam trebaju novi igrači"; rekao je Barnes pa dodao:

"Gvardiol bi, doduše, bio jako dobar dodatak momčadi. Ima puno kvaliteta. Fantastičan je igrač, snažan je, agilan i pokretan. Vjerujem da bi bio dobar u Liverpoolu, ali ne možemo se oslanjati na individualnu kvalitetu. Ako dođu novi igrači, ekipa mora učiniti da oni izgledaju dobro, a ne obratno."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije