PODRŠKA

Livaja se oprostio od vatrenih, javio se Dejan Lovren, evo što mu je poručio

livaja i lovren
Tom Weller/DPA
09.10.2023.
u 17:22

Hajdukov napadač Marko Livaja oprostio se od hrvatske nogometne reprezentacije pred dvoboje za kvalifikacije za Euro 2024. godine protiv Turske i Walesa

Najbolji Hajdukov igrač Marko Livaja zatekao je hrvatsku javnost kada je objavio da se oprašta od reprezentacije. Na Instagramu je napisao kako je ponosan na svoje nastupe za vatrene te je svim zaželio sreću. Sve to odlučio je pred dvoboje za kvalifikacije za Euro 2024. godine protiv Turske i Walesa. 

Reprezentativci su se u međuvremenu okupili u Zagrebu, a izbornik Zlatko Dalić ovako je komentirao odlazak Livaje iz hrvatske nogometne reprezentacije: 

- Žao mi je što je Marko donio ovakvu odluku, no razumijem njegovo razmišljanje. Poštujem takvu odluku, kao što sam poštovao i prethodne odluke kada bi se netko oprostio od reprezentacije. Marku zahvaljujem na svemu što je dao reprezentaciji, bio je važan dio naše brončane priče u Kataru te vjerujem da će mu to Svjetsko prvenstvo ostati među najdražim uspomenama u karijeri. Želim mu puno zdravlja i sreće privatno i profesionalno - poručio je Dalić.

Na Livajin odlazak osvrnuo se i bivši vatreni Dejan Lovren. On se javio u komentarima ispod objave hrvatskog napadača na Instagramu.

''Hvala ti za sve što si dao za Hrvatsku'', napisao je Lovren. 

 

Foto: Screenshoot

 

Inače, Livaja je upisao 21 nastup i četiri gola za vatrene.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije