SVE SE ZNA

Lista Velimira Zajeca uvjerljivo dobila izbore u Dinamu! Legenda već najavila svoj sljedeći potez

Velimir Zajec
Igor Kralj/PIXSELL
02.03.2024.
u 19:57

"Dinamovo proljeće" je sa svojih 25 članova ušlo u novi saziv klupske Skupštine, a sad će pokušati izboriti i predsjednički mandat

Lista "Dinamovo proljeće koju predvodi legenda kluba Velimir Zajec uvjerljivo je, sa 88.9 posto glasova pobijedila na izborima za 25 članova novog saziva Skupštine Dinama. Iz kluba su, kakvih četrdesetak minuta nakon zatvaranja birališta objavili rezultate, a sada je jasno da će Zajecova lista dati 25 članova, a upravo on biti protukandidat Mirku Barišiću na skorašnjim predsjedničkim izborima u Dinamu. Oni bi se trebali održati najkasnije 11. ožujka. 

S druge strane, lista "Dinamo iznad svih", čiji je nositelj Otto Barić mlađi, dobila je 11,1 posto glasova. Na izbore se odazvalo ukupno 7111 članova, čime izlaznost iznosi 54,6 posto.

U novoj Skupštini od 60 članova, 30 će biti s ranije objavljene liste Mirka Barišića, dok će 25 dati Dinamovo proljeće. 

Zajec je već ranije, u predstavljanju svog programa najavila rad za boljitak Dinama, a sad će moći oponirati Barišiću na predsjedničkim izborima.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije