DANI OLMO

Lijepa gesta 'hrvatskog' Španjolca, igrači su izašli na teren, a onda je stigao do Dalića i ekipe

Marko Lukunic/PIXSELL
18.06.2023.
u 20:18

Vjerujemo da će neovisno o ishodu večerašnjeg finala Olmo pronaći razloga za slavlje.

Hrvatska nogometna reprezentacija danas se od 20.45 sati bori za prvo zlato i trofej u povijest A vrste, protivnik će biti stari znanac Španjolska koja je svladala Italiju pred kraj utakmice. Ovo će nam inače biti 10 međusobni omjer sa furijom od samostalnosti, još uvijek pamtimo 0:6 u Elcheu i poraz na Euru, ali i čudesnu pobjedu u Zagrebu kada smo malo poravnali račune. 

Večeras će u redovima Španjolske zaigrati i jedan "Hrvat" - Dani Olmo. Španjolski reprezentativac svoje najbolje godine proveo je u zagrebačkom Dinamu gdje je upoznao većinu hrvatskih igrača, ali i progovorio hrvatski. I trenutno se dobro druži s Joškom Gvardiolom u RB Leipzigu.

Gvardiola nema, ali Olmo je stigao u Rotterdam i prililkom inspekcije terena kada su igrači obje momčadi izašli na legendarni De Kuip Španjolac je prišao izborniku Zlatku Daliću i hrvatskim reprezentativcima te ih srdačno pozdravio i zagrlio. Vjerujemo da će neovisno o ishodu večerašnjeg finala Olmo pronaći razloga za slavlje.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije