Trener splitskog  Hajduka

Leko: Hajduk je došao u Solun pobijediti PAOK-a

Ivan Leko
Miroslav Lelas/PIXSELL
17.08.2023.
u 09:30

Trener splitskog  Hajduka Ivan Leko je  izjavio kako je njegova momčad došlla na uzvratnu utakmicu  3. kola kvalifikacija za konferencijsku ligu  u Solun pobijediti PAOK-a  i kvalificirati se u dalje natjecanje.

"Došli smo ovdje pobijediti i proći," rekao je  Leko na konferenciji za novinare u  Solunu, prenosi hajdukova mrežna stranica.
U prvoj utakmici prošlog tjedna, 10 kolovoza na  Poljudu rezultat je bio neodlučan bez pogodaka 0:0, a uzvratna utakmica na stadionu Toumba Solunu igra se u četvrtak navečer u 20,30 sati po lokalnom vremenu (19:30 sati po hrvatskom vremenu), javlja Hina.

Leko je naglasio kako u uzvratnoj utakmici u Solunu Hajduk mora izići s gardom pobjednika. "Ako želimo proći, moramo biti na maksimumu, moramo izići s gardom pobjednika," rekao je  Leko.

Leko vjeruje kako je Hajdukova momčad pametnija nakon prve utakmice. "Nadam se da će se to sutra vidjeti", poručio je.
Osvrćući se na prvu utakmicu Leko je istaknuo kako nema smisla sada žaliti što  Hajduk u njoj nije postigao pogodak iako je igrao dobro i stvorio dosta prilgoda, a  rezultat je, kako je dodao, mogao biti  "gori i bolji."

"Znali smo da se pitanje prolaza rješava u uzvratnoj utakmici u Solunu," kazao je strateg splitske momčadi.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?