Sir Alex upozorio Pepa pa poručio

Leicester zaslužuje naslov, a mogu do njega i sljedeće sezone

'Manchester United manager Sir Alex Ferguson salutes the fans prior to kick-offPhoto: Press Association/PIXSELL'
31.03.2016.
u 15:15

"Guardiola uistinu puno zahtjeva na treninzima i tko god misli da će lagano na treninzima kod njega neće dugo trajati", rekao je Ferguson

Pep Guardiola na ljeto preuzima Manchester City, a uoči dolaska u Premier ligu upozorenje je dobio od sir Alexa Fergusona.

"Manchester City napravio je pravu stvar kad je uzeo Guardiolu, ali Pepu neće biti lako. Engleski nogomet nije lak. Svaki strani trener koji je došao u Englesku će vam to reći. ArseneWenger je o tome pričao prije nekoliko mjeseci, kao i Jose Mourinho nekad prije", rekao je Ferguson te nastavio:

"Pep će uspjeti, ali ne mislim da će ponoviti ono što je napravio u Barceloni. On uistinu puno zahtjeva na treninzima i tko god misli da će lagano na treninzima kod njega neće dugo trajati."

Dolazak Pepa izazov je i ostalim klubovima

"Svi veliki klubovi moraju prihvatiti taj izazov čak iako i nisu dovoljno dobri. Svi oni imaju vlastite ambicije i očajno će htjeti osvojiti naslov, jednako kao City, tako da ništa nije zagarantirano."

"To je ljepota engleske lige. Arsenal, City, Livepool, Chelsea, Tottenham i naravno Leicester City mogu do naslova. Tko kaže da lisice ne mogu osvojiti naslov i sljedeće sezone", rekao je sir Alex koji je očito zaboravio United.

Osvrnuo se Fergie i na ovu sezonu.

"Leicester je svima pokazao zube ove sezone i najbolja su momčad bez ikakvog pitanja. Zaslužuju naslov", zaključio je sir Alex.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije