Europska nogometna federacija (UEFA) zabranila navijačima Legije put u Mostar

Legija navijača u bijelim dresovima kao podrška Plemićima u susretu s Legijom

26.10.2023.
u 23:36

Mjesto radnje: Mostar. Vrijeme radnje: sinoć oko 19.30. Masa navijača svih dobi u bijelim dresovima s crvenom lentom krenula je prema stadionu Zrinjskog stvarajući fenomenalno europsko nogometno ozračje koje se uselilo u Mostar ovog ljeta i jeseni, a koje su u grad na Neretvi donijeli njihovi ljubimci Plemići. U 3. kolu Konferencijske lige na stadionu pod Bijelim brijegom u Mostaru igrali su Zrinjski i Legia iz Varšave. Vrijedi podsjetiti kako je Europska nogometna federacija (UEFA) zabranila navijačima Legije put na gostovanje u Bosnu i Hercegovinu, odnosno Mostar, nakon popriličnog kaosa koji su napravili na susretu protiv AZ Alkmaara u Nizozemskoj.

Imali su obračun s policijom, jedan od policajaca je s ozljedama glave završio u bolnici pa je UEFA nakon svega viđenog odlučila reagirati te je poljski klub zbog navijača kažnjen s 15.000 eura.

Prije susreta u Mostaru navijači su uz svoje male ekrane mogli pratiti i drugi susret iz ove skupine u kojem je nizozemski AZ Alkmaar ugostio engleske nogometaše Aston Ville i izgubio s 1:4.

Bubnjevi su odjekivali mostarskim ulicama dok su se šarolike rijeke navijača s neizostavnim rekvizitima, šalovima i majicama s imenima omiljenih nogometaša, kretale k osvijetljenom stadionu Plemića.

Pjesma najvjernijih Ultrasa i sinoć je odjekivala gradom na Neretvi dok su se nogometaši Zrinjskog pripremali da podijele nogometni megdan s gostima iz Poljske, kojima je izostala podrška najvatrenijih pristaša iz već spomenutih razloga.     

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije