Real i Porto u akciji

Legendarni Casillas potpisuje za Porto, u Madrid sletio Danilo

Iker Casillas
Foto: Reuters (Ilustracija)
Autori: Goal.hr, Vecernji,ba
09.07.2015.
u 16:01

A poslovanje Reala i Porta ovog ljeta nije završeno s obzirom da je danas za 'kraljevski klub' potpisao Danilo, 23-godišnji desni bek, a odšteta Portu iznosi 31,5 milijuna eura

"Iker Casillas ide u Porto. Kapetan će se od Reala oprostiti u petak u 13 sati na Santiago Bernabeuu"; stoji u poruci Realovog sponzora

Iker Casillas novi je vratar Porta, potvrdio je to u četvrtak putem Twittera sponzor kraljevskog kluba bwin.

"Iker Casillas ide u Portu. Kapetan će se od Reala oprostiti u petak u 13 sati na Santiago Bernabeuu"; stoji u poruci Realovog sponzora.

Odlazak legendarnog kapetana nakon 17 godina znači vjerojatni dolazak Davida de Gee u kraljevski klub.

A poslovanje Reala i Porta ovog ljeta nije završeno s obzirom da je danas za 'kraljevski klub' potpisao Danilo, 23-godišnji desni bek, a odšteta Portu iznosi 31,5 milijuna eura.

"Hvala dragom bogu što me je usmjerio u nogomet. Jer ovo je veliki dan za mene", rekao je brazilski reprezentativac koji je u Portu osvojio dva naslova prvaka.

Tamo je 2011. godine stigao iz Santosa. Potpisat će na šest godina.

"Hvala svima koji su mi omogućili da doživim ovaj dan. Hvala navijačima koji mi šalju pozitivne poruke. Ispunio sam svoj dječački san", rekao je Danilo i zaključio:

"Ovo je sigurno jedan od ljepših dana u mojem životu. Živio Real!"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije