sjajna forma

Legenda vatrenih ima 36 na leđima, ali i dalje je jedan od najboljih stopera!

Igor Kralj/Pixsell
20.04.2021.
u 18:38

U dosadašnjih 26 utakmica ruske Premier League, Ćorluka je odigrao 20 utakmica, uz dvije asistencije...

Jedan od onih koji je već davno ušao u elitni 'Klub 100' Hrvatske reprezentacije, i dalje ne staje sa svojim odličnim igrama u Rusiji. Vedran Ćorluka, čuveni Čarli ne posustaje iako je već u 'godinama'. S 36 na leđima, Ćorluka je najbolji stoper u ruskoj ligi po osvojenim duelima, ali i onim zračnim.

Prema statistici koju vodu OptaIvan, Čarli je osvojio 75% duela, a 78% zračnih duela. Statistika je napravljena prema onima koji su imali barem sto intervencija. Njemu u leđa gledaju Samuel Gigot iz Spartak Moskve (69%), a nakon njih, sa istim postotkom (67%) našli su se Ivan Ordets, Vladimir Rykov te Kaio Pantaleao. 

U dosadašnjih 26 utakmica ruske Premier League, Ćorluka je odigrao 20 utakmica, uz dvije asistencije. Baš je u 26. kolu asistirao u utakmici protiv Rostova. Sada ga u kupu čeka polufinale protiv CSKA, momčadi Ivice Olića, a na terenu će mu se suprotstaviti Nikola Vlašić. 

Za kraj podsjetimo da je Ćorluka najavio svoj odlazak iz Lokomotiva nakon dugih devet godina. Na svom Instagram profilu objavio je fotografiju i našalio se uz opis - Kada znaš da odlaziš nakon mjesec dana pa se možeš derati na sve.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije