Klopp:

Kritike na račun Mourinha su sranje

juergen klopp
17.10.2016.
u 09:29

To je sranje. Tko kaže da je Mourinho loše krenuo, o kritikama na račun trenera Manchester United započeo je strateg Liverpoola Jürgen Klopp.

"United je krenuo s tri pobjede. A sada mu dajete ocjenu manje? Mourinho zna kako funkcionirauspješan nogomet. Da li vam se sviđa ili ne, zašto bi on trebao brinuti o tome. Zašto bi ga bila briga za to?"

"Ako izgubim od Uniteda, vi ćete me pitati da vam objasnim. Zato mogu samo reći da nisam među onima koji tvrde je Mourinho nekad bio dobar trener."

"United je United, Mourinho sigurno želi pobijediti, imaju kvalitetu, brze i tehnički odlične igrače. Sigurno je da se neće doći samo braniti ovdje", istaknuo je Klopp te se osvrnuo na WayneaRooneya.

"On je strijelac i prijetnja. On je za mene i dalje svjetska klasa. Ali ja sam trener Liverpoola i nije mi dopušteno da mi kažem da mi se sviđa neki grač Uniteda."

"Tu su i Ibra i Pogba, kojih nije bilo prošle sezone, pa sa sigurnošću mogu reći da nisu lošiji nego prošle sezone."

Za kraj je Nijemac istaknuo...

"Cijeli svijet će gledati utakmicu. Na nama je da odigramo najbolje što možemo. Dok god sam živ utakmica Liverpoola i Uniteda nikad neće biti normalna utakmica. Ne možete ignorirati posebne okolnosti ove utakmice. Morate biti spremni."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije