HSV - Hoffenheim 1:3

Kramarić zabio iz jedanaesterca u pobjedi Hoffenheima kod HSV-a

Andrej Kramaric
19.03.2016.
u 19:25

Kevin Volland je ovoga puta dopustio Andreju Kramariću da izvede jedanaesterac, a Hrvat je pogodio

HSV - Hoffenheim 1:3

HSV i Hoffenheim su od samoga početka zaigrali ofenzivno, pa tako nije nedostajalo akcija ni u početnim minutama susreta. Andrej Kramarić je već u četvrtoj minuti zatresao gredu, a odbijenu je loptu u mrežu imao priliku pospremiti Mark Uth, ali je odlično skinuo Rene Adler, piše Goal.

Upravo je Adler u 17. minuti u kaznenom prostoru srušio Kevina Vollanda i skrivio jedanaesterac. Ovoga je puta loptu u ruke uzeo Andrej Kramarić i precizno je pospremio loptu u mrežu za 1:0. podsjetimo, u prošlom je kolu došlo do prepirke između Vollanda i Kramarića jer Nijemac nije dao hrvatskom napadaču da izvede jedanaesterac, a potom je promašio. Izgleda da je bilo produktivnih razgovora u svlačionici jer je sada prednost ipak imao Krama.

Ali došao je i Kevin Volland na svoje jer je u 23. minuti nakon ubačaja iz slobodnjaka pogodio donji kut mreže HSV za 2:0.

Do 30. minute je sudac svirao još jedan kazneni udarac, a skrivio ga je u kaznenom prostoru Hoffenheima Ermin Bičakčić koji je igrao rukom. ni HSV nije propustio priliku, pa je s bijele točke na 1:2 smanjio Aaron Hunt.

Iako je HSV od povratka na travnjak s poluvremena nanizao tri dobre prilike i odavao dojam da bi mogli do izjednačenja, Hoffenheim je ipak još jednom slomio njihovu obranu i već u 67. minuti riješio pitanje pobjednika. Kevin Volland je asistirao, a loptu je u mrežu pospremio Eduardo Vargas. Vargas je samo pet minuta prije pogotka na terenu zamijenio Andreja Kramarića.

Köln - Bayern 0:1

Bayern je poveo u desetoj minuti pogotkom Roberta Lewandowskog.

Wolfsburg - Darmstadt 1:1

Darmstadt je zamalo slavio na gostovanju kod Wolfsburga. Sandro Wagner je u 82. minuti pogodio za vodstvo gostiju, a Andre Schürrle je u trećoj minuti sudačke nadoknade sjajnim pogotkom donio bod vukovima.

Werder - Mainz 1:1

Mainz je do vodećeg pogotka stigao u 38. minuti. Yunus Malli je ubacio, a Julian Baumgartlinger je loptu pospremio u donji lijevi kut Werderovog gola. Werder je izjednačio pogotkom Claudija Pizarra s bijele točke u trećoj minuti sudačke nadoknade prvoga dijela.

Hertha - Ingolstadt 2:1

U prvom poluvremenu nije bilo pogodaka, a nakon povratka s poluvremena Hertha je osigurala prednost od 2:0 golovima Haraguchija i Kaloua u 54. i 69. minuti. U 75. je minuti Hinterseer zabio počasni pogodak za Ingolstadt i postavio konačnih 2:1.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije